نوشته شده توسط : جعفر

 

دید در شب برای مصرف کنندگان دوربین مداربسته یک آپشن مهم و کاربردی می باشد . در حال حاضر اغلب دوربین های مداربسته دارای قابلیت دید در شب می باشند . دوربـین های دید در شـب می تواند در تاریکی مـطلق نیز تـصاویر واضحی را نمایش دهند ، اما چـگونه ؟
در این مقاله به نحوه ی عملکرد و انواع دوربـین های مـداربسته دید در شب خواهیم پرداخت .

دید در شب با مادون قرمز نامرئی

اکثر دوربـین های مداربسته ی موجود در بازار از این تکنولوژی استفاده می کنند . کارکرد این نوع دوربین های مداربسته توسط LED های مادون قرمز می باشد و از طریق تابش نور مادون قرمز به اجسام تصاویر قابل نمایش می شوند .

بی شک تـصاویر این دوربین ها را که اغلب به صـورت سیاه و سفید و سبز هستند را در فـیلم ها دیده اید . دوربین هـای دید در شب رنگی نیز اخیـرا روانه ی بازار گردید که به Starlight
و Super Starlight موسوم هستند و تصویرشان در شب نیز رنگی می باشد .

نحوه ی کارکرد دوربین های دید در شب

اگر به دوربین های مداربسته با دقت نگاه کرده باشید متوجه تعدادی لامپ LED مادون قرمز در آن دوربین شده اید . زمانی که سنسور دید در شب موجود بر روی دوربـین ها کمبود نور در محیط را احـساس کند ، دوربین به حالت دیـد در شب تغییر حالت می دهد و چـراغ های
مادون قرمز آن روشن می شود . این چراغ ها برای دوربین نور سفید و برای چشم انسان نور قرمز تولید می کنند . پس از روشن شدن LED ها تصاویر در شب و تاریکی قابل مشاهده خواهند بود .

دید در شب رنگی

تکنولوژی دید در شب رنگی Starlight می تواند تصاویر رنگی را در نور کم ارائه کند . این دوربین ها اغلب دارای سنسور هایی با اندازه ی بزرگتر می باشند تا دیافراگم گسترده تری داشته باشند و همچنین سرعت شاتر را کاهش داده تا فرصت بیشتری برای جمع آوری نور کافی داشته باشد ، این دوربین ها توانایی فیلمبرداری به صورت رنگی در شب ، حتی زمانی که چشم انسان نمی تواند به خوبی ببیند را دارا می باشند.

انواع لامپ های مادون قرمز

لامپ های مادون قرمز دارای اندازه های متفاوتی می باشند که با توجه به نوع دوربین در دوربین ها استفاده می شوند . اندازه و تعداد LED ها در دوربـین های مداربسته در میدان دید دوربین ها در تاریکی بسیار موثر است . LED های کوچک در تعداد و بالاتر و LED های بزرگ که به Array LED موسوم هستند با تعداد کم در دوربین ها مرسوم هستند .
دوربین های Speed Dome بزرگ با تعداد Array – LED 10 می تواند میدان دید حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ متر را در شب بدهد.

دید در شب هوشمند

یکی از مشکلات و چالش هایی که وقتی شـخصی به دوربـین در حالت دید در شب نزدیک می شد به علت نور زیاد بر روی شخص ، چهره ی شخص غیر قابل تشخیص بود . در تکنولوژی دید در شب هوشمند زمانی که شخص یا شیء به دوربین نزدیک می شود به صـورت خودکـار نور LED ها کاهـش پیدا کرده و تـصویر شـخص قـابل تشخیص خواهد بود .

نتیجه گیری

برای انتخاب بهترین دوربین مداربسته دید درشب با توجه به نیازتان از تصویر دریافتی، اقدام کنید . اگر می خواهید میدان دید بیشتری داشته باشید باید تعداد LED های بیشتری در دوربین انتخابیتان وجود داشته باشد . اگر می خواهید تصاویر رنگی در شب را تجربه کنید از دوربین های دید در شب رنگی یا Starlight استفاده کنید . تعداد و نوع LED در قیمت تاثیرگذارند پس اگر نیاز به دید وسیع در شب ندارید می توانید دوربین هایی با LED کمتر استفاده نمایید .

 

دوربین مداربسته Wifi یا بی سیم چیست؟

امروزه تـکنولـوژی بی سیم (Wireless) بـسیار شـایع گـشته و این محبوبیت به دلیل آسان بودن استفاده از آن و عدم نیاز به سیم کشی می باشد .

تکنولوژی بی سیم در دوربین های مداربسته نیز ورود کرده و دوربین های مداربستـه ی بـی سیم با نـصب آسان روانه ی بازار گردیـده اند  . در این مـقاله به بحث و بررسی تـکنولوژی دوربـین های مـداربـسته بی سیم خواهیم پرداخت .

 
 

دوربـین های مداربسته بی سیم از طریق یک فرستنده ی رادیـویی سیگنال های صوت و تصویر را به یک گیرنده رادیویی مخابره می کنند . دوربـین های مداربسته ی بی سیم اکثرا دارای یک سیستم برای منبع تغذیه و تامین برق دوربین هستند و بی سیم بودن بیشتر مربوط به ارسال تصاویر و صوت می باشد ، البته به خاطر داشته باشید دوربین های مداربسته بی سیمی هم وجود دارند که با انرژی باتری کار میکنند.

 

دوربین های مداربسته ی بی سیم به جهت نصب آسان و همچنین قیمت پایین در بین مصرف کنندگان از محبوبیت بالایی برخوردارند . زیرا مصرف کنندگان را از کابل کشی فارغ می سازد .

دوربین های مداربسته بی سیم راه حل مناسب برای پـروژه های کوچک ، کنترل اتاق کودک و … محسوب می شوند و دلیل این امر نیز نصب آسان و قیمت پایین این دوربین ها می باشد .

مزایا

♦ دوربین های مدار بسته می توانند در مکان هایی که قبلا برای نصب دوربین های مداربسته سیمی ، شرایط سیم کشی نداشتند ، نـصب شود.

♦ علاوه بر سهولت استفاده ، دوربین های مداربسته بی سیم به کاربران اجازه می دهد با اینترنت بی سیم (wifi) بر انتقال تصویر یکپارچه بپردازند .

دوربین های مداربسته خانگی

دوربین های مداربسته ی بی سیم به دلیل ارزان بودن ، یک روش پر طرفدار برای کسانی که می خواهند برای خانه یا محل کارشان ( محیط های کوچک ) اقدام به تهیه ی سیستم نظارت تصویری کنند ، محسوب می شود ، از آنجایی که این دوربین ها نیاز به سیم کشی ندارند برای آپارتمان ها ایده آل هستند ، زیرا برای اجرای پروژه برای مستاجران اجازه ی صاحب خانه در برخی موارد امری دشوار بود .

Baby Cam – دوربین نوزاد

برای کنترل اتاق نوزاد یا کودک می توان از دوربین های مداربسته بی سیم استفاده کرد . کافیست دوربین را به منبع تغذیه اش متصل کنید و اپلیکشن مربوطه را در موبایل نصب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید .

از این رو می توانید اتاق کودک را در هر جایی نظاره گر باشید .

معایب

در صورتی که دوربین مداربسته بی سیم All in one باشد یعنی هم منبع ذخیره سازی و هم ضبط تصاویر را به عهده داشته باشد  ، در صورتی که دوربین مداربسته به سرقت برود ،  شما تصاویر ضبط شده و کل سیستم خود را از دست خواهید داد .

دوربین مداربسته بی سیم به دلیل بهره بری از تکنولوژی بی سیم می تواند از امنیت کمتری نسبت به دوربین مداربسته ی سیمی برخوردار باشد و توسط مهاجمان هک شود .

 

نتیجه گیری

در صورتی که می خواهید نصب آسان و ساده ای در سیستم امنیتی داشته باشید می توانید دوربین های بی سیم را انتخاب کنید . توسط دوربین های بی سیم چشم ماهی می توانید با یک دوربین بدون سیم کشی کل فضای یک اتاق را در دسترس داشته باشید یا می توانید توسط یک دوربین گردان بی سیم کنترل از راه دور چرخش ۳۶۰ درجه ی به دور را در اختیار داشته باشید .

 

  1. http://community.runanempire.com/index.php?p=/discussion/272911/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87
  2. http://y8space.com/members-2/khanbaba12/activity/867363/
  3. http://truehickman42.booklikes.com/post/4813224/
  4. http://ttlink.com/fredriclarry21
  5. https://www.parsishoghl.com/1399/08/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/
  6. https://www.magcloud.com/user/fredriclarry21
  7. https://seekingalpha.com/user/54921144/comments
  8. https://www.myltcplan.com/information-on-installing-cctv-cameras/
  9. https://www.ampliz.com/company/mehr-tejarat-baam/101951804
  10. https://data-lead.com/company/name/Shabake+Gostar+Mehr+Tejarat/id/476810/v/dfc6b854

 



:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

قطع برق هر چند به ندرت اتفاقی است که اجتناب ناپذیر است .
اگر اتفاقی در زمان قطع برق رخ دهد و سیستم دوربین مداربسته ی شما به علت قطع برق قادر به ضبط تصاویر نباشد ، چه می شود ؟
اگر سارقان، قبل از سرقت برق ساختمان را قطع کنند چطور ؟ اگر مجبور باشید برای انجام کاری برق ساختمان را قطع کنید و دوربین های مداربسته نیز قطع شوند و در این لحظه اتفاقی رخ دهد چطور؟ در این مرحله ups های مخصوص دوربین مداربسته وارد عمل می شوند . در این مقاله به بحث درباره ی راهکار های برق اضطراری و ups های مخصوص دوربین مداربسته خواهیم پرداخت .

 
 

بدیهی است که استندلون ها ( DVR / NVR ) اعم از بی سیم و سیمی بدون برق نمی توانند هیچ کاری انجام دهند . نه ضبط ، نه تشخیص حرکت ، نه دسترسی از راه دور و نه هیچ چیز دیگری .
خبر خوب این است که با قطع برق شما تنظیمات انجام شده در استندلون ها را از دست نخواهید داد و پس وصل مجدد برق نیاز به تنظیمات مجدد نمی باشد . ولی نکته اصلی و اساسی این است که سیستم دوربین مداربسته همیشه باید روشن و متصل به برق باشد تا دچار Video Loss یا از دست دادن تصاویر نشود و به صورت ۲۴ ساعته در هفت روز هفته کار کند .

راه حل برق همیشگی برای دوربین های مداربسته

UPS ها تامین کننده برق برای دستگاه های برقی می باشند ، UPS ها دارای باتری هایی می باشند که می توانند تا مدت مشخص برق را در زمانی که برق قطع می باشد تامین کنند .

با استفاده از UPS های روشن ۲۴ ساعته ، دوربین های مداربسته خود را تضمین کنید و هرگز نگران قطعی برق نشوید .”  اگر UPS داشتم ، دوربین ها، دزد را شناسایی میکردند ”  این جمله حسرت آلود توسط افرادی که UPS استفاده نمی کردند به وفور شنیده شده است .

 

چگونه می توان زمان تامین برق UPS را مشخص کرد ؟

در ابتدا باید تعداد دوربین ها را مشخص نموده و میزان مصرف آن ها را در یک ساعت را حساب کنید . سپس میزان نیازتان را مشخص کنید و متناسب با آن باتری و UPS  خود را انتخاب کنید .

 

 

تفاوت باتری با ups چیست ؟

ups به مجموعه تامین برق در زمان قطع برق گفته می شود ولی باتری تنها قسمتی از ups  می باشد که محل ذخیره ی برق می باشد .

تفاوت ups دوربین مداربسته با سایر ups ها چیست ؟

♦ UPS های دوربین مداربسته متناسب با نیاز شما انتخاب می شود و خروجی ۱۲ ولت با تعداد خروجی مشخص دارد که هر خروجی تامین کننده یک دوربین خاص می باشد ولی UPS  های معمولی برق ۲۲۰ ولت می دهد .

♦  UPS های مخصوص دوربین مداربسته (برق اضطراری دوربین مداربسته) مقرون به صرفه تر از UPS های ۲۲۰V می باشد .

 

باتری UPS ها

♦ داخلی (اینترنال)
این نوع باتری ها داخل خود UPS قرار می گیرد .

♦ خارجی ( اکسترنال )
این نوع باتری ها به صورت خارجی در کنار UPS  ها قرار می گیرند .

♦ نکته : UPS های Internal به دلیل اشغال فضای کمتر، دارای قیمت بالاتری می باشند .

حذف آداپتور

آداپتور ها اغلب آسیب پذیر می باشند و در صورت از کار افتادن آداپتور دوربین مداربسته متصل به آن آداپتور قطع می شود .
استفاده از ups مخصوص دوربین مداربسته شما را از استفاده ی آداپتور ها فارغ می سازد .

نتیجه گیری

UPS ها تضمین کننده ی خوبی برای ثبت و ضبط تصاویر در زمان قطع برق می باشد . پارامتر هایی مانند نوع UPS و نوع باتری زمان برق رسانی همگی در قیمت UPS تاثیر گذارند. توصیه می شود برای انتخاب UPS مناسب حتما با کارشناسان مجرب (ارتباط با ما) مشورت نمایید .

 

تفاوت دوربین مداربسته تحت شبکه و دوربین آنالوگ

در صورتی که تصمیم به نصب و راه اندازی یک سیستم امنیتی دارید یکی از تصمیماتی که باید اتخاذ بنمایید ، انتخاب نوع سلوشن می باشد که در این مقاله به بررسی و مقایسه دو سلوشن ip و آنالوگ خواهیم پرداخت . تصمیم گیری در مورد انتخاب دوربین های مداربسته IP در برابر آنالوگ ساده نیست زیرا مزایا و معایبی برای هر نوع وجود دارد .
پس از مطالعه ی این مقاله شما قادر خواهید بود به راحتی سلوشن خود را انتخاب کنید .

 

تفاوت اصلی بین دوربین آنالوگ و IP چیست ؟

♦ تفاوت اصلی بین یک دوربین آنالوگ و آی پی نحوه ی ارسال سیگنال های ویدئویی می باشد . دوربین های آنالوگ سیگنال  ویدئویی را به یک فرمت تبدیل می کنند که می توانند توسط یک تلویزیون یا یک مانیتور دریافت شوند . در حالی که یک دوربین ip  ( تحت شبکه ) ، سیگنال های تصویر را توسط یک Encoder به شبکه ارسال می کند ، دوربین های شبکه دارای یک محیط کاربری تحت وب می باشند که میتوان از طریق شبکه به آن دسترسی داشت .

♦ بستر ارتباطی دوربین های آنالوگ کابل های کواکسیال می باشد ، در حالی که دوربین های شبکه از کابل های شبکه و در برخی موارد از فیبر نوری استفاده می نمایند . البته شایان ذکر است هر دو تکنولوژی آنالوگ و IP در نوع بی سیم نیز تولید شده اند .

ویژگی های خاص

دوربین های آنالوگ از ویژگی های خاص و هوشمند بسیار کمتری نسبت به دوربین های ip می باشد .
برای مثال می توان به ویژگی هایی مانند شمارش افراد ، تشخیص رها شدن فنی و فنی مجازی و … اشاره کرد .

به خاطر داشته باشید داشتن ویژگی های هوشمند می تواند نیاز بسیاری از مصرف کنندگان باشد که با آگاهی از وجود چنین ویژگی هایی فارغ از بحث هزینه دوربین های مداربسته تحت شبکه که دارای قابلیت های هوشمند و ویژگی های خاص می باشند را انتخاب کنند .

اگر نیازمند آپشن های پیشرفته هستید و تعداد دوربین های زیادی برای پروژه نیاز می باشد حتما از دوربین های ip  استفاده کنید ولی اگر سیستم آنالوگ دارید و فقط میخواهید تصویر بهتری داشته باشید و از سیم کشی جدید جلوگیری نمایید دوربین های AHD که تحت بستر آنالوگ می باشند استفاده کنید .

هزینه

♦ یک سیستم آنالوگ ارزان تر از دوربین های IP می باشد .

انعطاف پذیری

♦ دوربین های مداربسته IP دارای امکانات نرم افزاری بیشتری با قابلیت توسعه ی بیشتر هستند .
دوربین های IP دارای انعطاف پذیری بیشتری نسبت به دوربین های آنالوگ می باشند ، قابلیت های نرم افزاری و سخت افزاری دوربین های IP  به شما قدرت گسترش هر چه بیشتر را می دهد ، این در حالی است که اگر بخواهید یک دوربین آنالوگ به پروژه ی خود اضافه کنید میبایست یک سیم از دوربین جدید تا دستگاه DVR بکشید، ولی در دوربین های IP با نصب یک سوئیچ می توانید مقدار سیم کشی جدید را تا حد زیادی کاهش دهید .

کیفیت

♦ دوربین های ip و تحت شبکه به اقتضای بستر دیجیتال نویز در بستر ندارند یعنی اگر در مسیر بین دوربین و NVR کابل شبکه دچار مشکل باشد تصویر قطع می شود و اگر سالم باشد تصویر وصل می شود . در حالی که اگر در دوربین های آنالوگ مسیر بین دوربین و
DVR کمی زخمی باشد ، تصاویر با نویز دریافت می شود .

 

نتیجه گیری

دوربین های آنالوگ و تحت شبکه وابسته به نیاز شما انتخاب می شوند . قابلیت های هوشمند ، توسعه پذیری و کیفیت بهتر در دوربین های تحت شبکه بیشتر چشمگیر است ولی در صورتی که تعداد دوربین های کمتری مد نظرتان است و آپشن های هوشمند مورد نظرتان نیست دوربین های آنالوگ به لحاظ هزینه ی پایین تر توجیه بیشتری دارند .

  1. https://knowyourmeme.com/users/fredric-larry
  2. https://u-ssr.com/read-blog/20752
  3. https://replit.com/@hiktejarat0025
  4. https://www.openstreetmap.org/user/AlmaRogers6
  5. http://wikiirani.ir/news/113520
  6. https://arse3.ir/30390-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF
  7. https://www.irna.ir/news/84392272/%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87
  8. https://www.webtalk.co/n/34174791

https://mehrcctv-byn.atrinblog.ir/



:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

در این مقاله بصورت متفاوتی در مورد انواع دوربین های مدار بسته و کاربردهای هر مدل در زندگی روز مره می پردازیم، به عنوان مثال اینکه هر مدل دوربینی در کدام نوع تکنولوژی وجود دارد و اینکه در کجا نصب می شود و یکسری اطلاعات مفید دیگر، لطفا در این مسیر با ما همراه باشید تکنولوژی دوربین ها در یک تقسیم بندی کلی به سه دسته دوبین تحت شبکه هایک ویژن، HD-TV و آنالوگ تقسیم می شود، حال انواع مختلف دوربین ها را شرح می دهیم.

انواع دوربین های مدار بسته

 

  • دوربین های دام- Dome:

معنی لغوی کلمه Dome، به معنای گنبد است، در ایران این دوربین ها، علاوه بر گنبدی به دوربین های دام و یا سقفی نیز معروف است. در واقع این دوربین ها همانطور که از اسمش پیداست جهت نصب در زیر سقف و محیط داخلی پیشنهاد می شود. شیشه ی روی  این دوربین ها در برخی مدل ها شفاف و در برخی دیگر کدر است بصورتی که جهت قرار گرفتن لنز دوربین در زیاد آن معلوم نیست. این دوربین دام هایک ویژن در مدل های بدون و با ال ای دی دید در شب و همچنین با لنز فیکس و لنز وریفوکال در بازار وجود دارند. از جمله تقسیم بندیهای دیگر این دوربین، مدل ضد ضربه و معمولی می باشد.

محل نصب: معمولا این دوربین ها بهترین راه حل برای پوشش فضاهایی از جمله:

  • فضای داخلی خانه، مغازه، فروشگاه، سوپر مارکت و… هستند.
  • فضای داخل پارکینگ.
  • محل های مسقف که ارتفاع سقف آن پایین است.

این دوربین هم در سیستم های تحت شبکه، هم در سیستم HD-TV و هم در سیستم آنالوگ موجود می باشد. در واقع این دوربین ها یکی از متداول تری نوع دوربین های مدار بسته در دنیا هستند.

هایک ویژن

دوربین مداربسته حارس

دوربین مدار بسته تیاندی

gps خودرو

  • دوربین های صنعتی – Box:

این دوربین ها بر خلاف نامشان در بازار ایران منحصر به مصارف صنعتی نیست. اسم اصلی این دوربین ها، Body Camera، می باشد، در واقع مکعب مستطیل هایی هستند که معمولا بصورت بدون لنز فروخته می شوند، با توجه به این مهم از این دوربین ها جهت پوشش فضاهایی که نیاز به زوم یا فوکوس مطلوب است، استفاده می شود. لنزهای مختلفی از جمله لنز فیکس، لنز وریفوکال و لنز موتورایز و… استفاده می شود. علاوه بر آن، این دوربین ها بصورت یک راهکار ضد ضربه بهمراه پایه و کاورهای خاص در محیط های بیرونی مورد استفاده قرار می گیرند.

این دوربین ها در فضاهای داخلی جهت پوشش، فضای مورد نیاز مشتریان پیشنهاد می شود. به خاطر وجود لنز دلخواه، می توان زاویه دید دوربین را دقیقا مطابق نیاز تنظیم نمود.

محل نصب: معمولا این دوربین ها بهترین راه حل برای پوشش فضاهایی از جمله:

  • فضای داخلی خانه، مغازه، فروشگاه، سوپر مارکت و… نیاز به زاویه دید کنترل شده داریم.
  • فضای مربوط به درب ورودی داخلی و درب ورود حیاط و…. 
  • …..

این دوربین هم در سیستم های تحت شبکه، هم در سیستم HD-TV و هم در سیستم آنالوگ موجود می باشد. در واقع این دوربین ها یکی از متداول تری نوع دوربین های مدار بسته در دنیا هستند.

  • دوربین بولت- Bullet:

اصطلاح بولت به معنای گلوله یا لوله است، دوربین بولت هایک ویژن، دوربین هایی با بدنه معمولا استوانه ای شکل و از جنس فلز یا پلاستیک هستند. این دوربین ها معمولا کاربرد بیرونی دارند با توجه به سیستم حفاظتی و ضد آب بودن بدنه این نوع دوربین ها و شکل مخصوصشان، برای محیط های بیرونی با شرایط سخت آب و هوایی مناسب هستند. این دوربین ها در کیفیت های متفاوت با لنزهای فیکس و یا وریفوکال، به بازار عرضه می شوند، هم از نوع دارای ال ای دی دید درشب، و هم فاقد قابلیت ال ای دی دید در شب وجود دارند. در یک تقسیم بندی دیگر به دو نوع بولت و مینی بولت تقسیم می شوند.

محل نصب:

  • فضاهای بیرونی که نیاز به دوربین ضد ضربه و ضد آب داریم مانند حیاط، فضاهای پیرامونی ساختمانها و کارخانه ها…
  • فضاهای درون سوله های صنعتی که احتمال آسیب خوردن دوربین به خاطر حرکت جرثقیل وجود دارد.
  • ….

این دوربین هم در سیستم های تحت شبکه، هم در سیستم HD-TV و هم در سیستم آنالوگ موجود می باشد. در واقع این دوربین ها یکی از متداول تری نوع دوربین های مدار بسته در دنیا هستند.

  • دوربین های مینیاتور:

این دوربین ها در واقع رایج ترین نوع دوربین های مدار بسته مخفی هستند که خصوصیت اصلی آن اندازه فوق العاده کوچک آن می باشد. این دوربین ها معمولا در فضاهایی نصب می شوند که نیاز به مشاهده تصاویر به صورت غیر محسوس وجود داشته باشد.  لنز این دوربین به اندازه ای کوچک است که معمولا می توان از طریق ایجاد یک حفره کوچک تصاویر را به وسیله دوربین گرفت و دوربین را پشت سطح آن مخفی کرد. این دوربین ها معمولا دارای قابلیت دید در شب نیستند.

موارد مصرف:

  • بصورت مخفی در دستگاههای ATM.
  • در محلهایی که نیاز به دوربین مخفی داریم.
  • ….

این دوربین در سیستم های آنالوگ و تحت شبکه موجود هستند. به خاطر شکل و نوع کاربرد این نوع از دوربین ها در بین مشتریان از محبوبیت خاصی برخوردار هستند.

  • دوربین متحرک:

به دوربین های مدار بسته ای که قابلیت چرخش در جای خود و در سه جهت افقی، عمودی و عمق (زوم کردن لنز) داشته باشند دوربین های متحرک گفته می شود. این چرخش توسط موتورهای اتوماتیک که درون دوربین تعبیه شده است انجام می شود به همین خاطر کاور این دوربین ها نسبت به دوربین های دیگر کشیده تر است.

به علت تعبیه شدن موتور درون این دوربینها قیمت دوربین های متحرک نسبت به دوربین های دیگر بسیار بالاتر می باشد. این دوربین ها بصورت کنترل از راه دور و توسط کیبورد یا نرم افزار و به صورت اتوماتیک یا توسط کاربر دوربین کنترل و چرخانده می شوند. برخی از این دوربین ها دارای ال ای دی دید در شب جهت تصویر برداری مناسب در محیط های با نور کم می باشند. در یک تقسیم بندی کلی این دوربین ها به دو نوع دوربین های اسپید دام و دوربین PTZ هایک ویژن، تقسیم می شوند که در ادامه به شرح این دو می پردازیم:

  • دوربین اسپید دام- Speed Dome:

اساس کار این دوربین ها، دوربین دام می باشد. دوربین اسپید دام یا دام چرخشی جزو پر کاربردترین دوربین های متحرک در صنعت نظارت تصویری می باشد این دوربین قابلیت چرخش 360 درجه با سرعت فوق العاده سریع را دارا می باشد. همانطور که گفته شد بدلیل دارا بودن موتورهای داخلی جهت چرخش در جهت های افقی و عمودی هوزینگ این دوربین نسبت به دوربین دام معمولی کشیده تر است. این دوربین ها بر اساس رزولوشن و میزان زوم اپتیکالی که ارائه می دهند در بازار تقسیم بندی می شوند.

  • دوربین PTZ (Pan- Tilt- Zoom):

اساس کار این دوربین ها، دوربین بولت می باشد، بدین صورت که دوربین PTZ در واقع تشکیل شده از یک دوربین بولت که روی دو موتور چرخشی در سطح عمودی و افقی قرار دارد و همچنین یک لنز زوم موتور دار با سرعت بالا نیز روی آن متصل می شود. کنترل این موتورها و همچنین لنز توسط نرم افزار و کاربر انجام می شود. برتری این دوربین نسبت به دوربین های اسپید دام، توانایی استفاده از لنزهایی با قدرت زوم بسیار بالا را دارا می باشد.

هوشمند سازی خانه   اسمارت سکیوریتی    شهر هوشمند   دستگاه NVR



:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

WDR در دوربین مداربسته مخفف Wide Dynamic Range هست که به نوعی تکنولوژی گفته می شود که قابلیت تطبیق دریچه دیافراگم دوربین با تغییر نور منعکس شده از شی در محیط و تصویر برداری با کیفیت مناسب گفته می شود. زمانی که صحبت از دوربین مدار بسته می کنیم در وحله ی اول کیفیت تصویر برداری دوربین برای ما بسیار اهمیت دارد، موارد مختلفی بر روی کیفیت تصویر، تاثیر مستقیم دارد که از جمله ی آنها می توان به رزولوشن، پهنای باند، سرعت تصویر برداری، WDR، BLC، HLC و… اشاره نمود.

در این مجال سعی در ارائه شرحی در خصوص تکنولوژی WDR روی دوربین تحت شبکه هایک ویژن داریم، از شما دعوت می کنیم که همراه ما باشید:

تکنولوژی WDR در دوربین مداربسته ، در واقع یک تکنولوژی پیشرفته است که در ایران بیشتر به اسم ضد نور معروف شده است، در واقع این تکنولوژی به دوربین در تصویر برداری مناسب از مناظری که دارای چند نور مختلف هستند ( مثل نور زیاد بیرونی و نور کم داخلی) کمک شایانی می کند. تصویر برداری توسط دوربین های مدار بسته تحت شبکه معمولی، در محیط هایی که سطوح نوری متفاوتی دارند دچار مشکل می شود و تصویر تاریک می شود و این موضوع یک نقطه ضعف بزرگ برای این نوع دوربین ها به حساب می آید. بعنوان مثال زمانی که دوربین در حال تصویر برداری در یک محیط است یک منبع نوری قوی مانند نور خورشید، نور چراغ خودرو، یک درب یا پنجره رو به بیرون و…، باعث تنگ تر شدن دریچه دیافراگم دوربین مدار بسته شده و نقاط کم نور واقع در میدان دید دوربین کاملا تاریک دیده می شوند. در اینجاست که تکنولوژی WDR به کمک دوربین های مدار بسته می آید. در یک تعریف WDR، به توانایی کنترل هوشمند دریچه دیافراگم دوربین در مقابل کم و یا زیاد شدن انعکاس نور از شی به دوربین در محیط های دارای حداقل دو نور، و ارائه تصویر مناسب گفته می شود. هنگامی که زاویه دید دوربین رو به پنجره یا درب ورودی، تصویر شخص تاریک و تصویر فضای بیرون روشن و نامشخص می باشد که این امر باعث ارائه تصویر فاقد ارزش می شود اما با استفاده از دوربین های با قابلیت WDR، تصویر بصورت کاملا مطلوب توسط فیلترهای جبران ساز و کنترل کننده دیافراگم اصلاح شده و در اختیار قرار می گیرد.

تی وی تی    اچ ار یو ای     داهوا     تیاندی   هایک ویژن

 

تکنولوژی WDR چیست و چه کاربردی دارد؟

تکنولوژی WDR در دوربین مداربسته به دو نوع تقسیم می شود که عبارتند از: WDR و DWDR.

WDR:

 این تکنولوژی به دوربین مداربسته هایک ویژن این امکان را می دهد تا در شرایط نوری نامناسب که در بالا به آن اشاره شد، تصویر با کیفیت بگیرد. این تکنولوژی هم در دوربین های آنالوگ و هم در دوربین های تحت شبکه (IP)، وجود دارد و واحد آن دسی بل می باشد. بعنوان مثال یک دوربین مدار بسته با WDR، معادل 120 دسی بل، به دوربین امکان تصویر برداری با کیفیت در هر شرایط سخت نوری را با کیفیت عالی می دهد.

DWDR:

مفهوم WDR دیجیتال یک تکنیک نرم افزاری می باشد که از طریق تنظیم اشعه جبران ساز ( گاما) و با جبران نقاط تاریک تصویر کار می کند. در این روش از دو پردازنده مجزا جهت تصویر برداری از نقاط تاریک و روشن استفاده می کند و از تلفیق این دو تصویر یک تصویر با کیفیت مناسب بدست می آید. تکنولوژی WDR دیجیتال قابل تنظیم از سطح 1 تا 8 می باشد اما باید توجه داشت که تنظیم دوربین ها با این تکنولوژی بسیار حساس و پیچیده می باشد.

هایک ویژن

جی پی اس ماشین

دوربین حارس

داهوا



:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

 

دو نمونه از مهمترین و پر فروش ترین دستگاه‌های NVR هایک ویژن عبارتند از: DS-7600 و DS-7700، که در ادامه به بررسی تفاوت و شباهت های این دو نوع محصول می پردازیم.

 

NVR هایک ویژن سری DS-7600

این نوع از ان وی آر ها جهت ضبط دوربین های تحت شبکه تا 6 مگا پیکسل تولید شده است. برخی از ویژگی های این مرکز کنترل در زیر توضیح داده شده است:

  • قابلیت ضبط تصاویر دوربین تحت شبکه بین 4 تا 32 کانال. (در ایران مرکز کنترل های 4، 8 و 16 کانال از این سری موجود می باشد)
  • قابلیت ضبط دو طرفه صدا روی این مرکز کنترل فعال می باشد و می توان صوت و تصویر تمام دوربین های تحت شبکه ای را که دارای قابلیت میکروفن هستند توسط این نوع از مرکز کنترل ضبط کرد.
  • پهنای باند ورودی برای این سری از مراکز کنترل بین 40 تا 160 مگا بایت برای مرکز کنترل های 4 تا 16 کاناله می باشد. (پهنای باند ورودی با ضبط تصاویر دوربین های متصل شده به مرکز کنترل نسبت مستقیم دارد)
  • پهنای باند خروجی این تجهیزات جهت انتقال تصویر و رویت تصاویر زنده 80 مگا بایت می باشد.
  • تعداد کاربرانی که می توانند بصورت همزمان در شبکه به این مرکز کنترل متصل شوند، 128 کاربر می باشد.
  • این سری از مراکز کنترل قابلیت ضبط دوربین های تا 6 مگا پیکسل را دارا هستند. (سری جدید این محصولات با پسوند “NI-KX”، قابلیت ضبط دوربین های تا 8 مگا پیکسل را نیز دارا هستند.)
  • سرعت ضبط تصاویر دوربین ها در این سری، حداکثر50 فریم در ثانیه برای حالت Main Stream و Sub Stream می باشد.
  • این سری از محصولات دارای یک پورت HDMI خروجی جهت مانیتورینگ تصاویر بصورت محلی می باشد.
  • این سری از محصولات قابلیت نصب حداکثر دو عدد هارد دیسک داخلی با ظرفیت حداکثر، 6 ترابایت را دارا هستند.
  • این سری از محصولات دارای یک پورت شبکه جهت انتقال تصویر و سایر ماموریت های شبکه هستند. سرعت پورت شبکه 10/100/1000 مگا بایت بر ثانیه می باشد.
  • دو عدد USB در این سری از مراکز کنترل تعبیه شده است که یک عدد از نوع 0 و یک عدد نیز از نوع USB3.0 می باشد.
  • تعداد ورودی های آلارم در این سری، 4 عدد و تعداد خروجی آلارم، یک عدد می باشد.

 

انواع دوربین مدار بسته     شهر هوشمند     خانه هوشمند   دستگاه ان وی ار

 

دستگاه ان وی آر هایک ویژن

 

 

NVR هایک ویژن سری DS-7700

NVR هایک ویژن جهت ضبط دوربین های تحت شبکه تا 6 مگا پیکسل تولید شده است. برخی از ویژگی های این مرکز کنترل در زیر توضیح داده شده است:

  • قابلیت ضبط تصاویر دوربین تحت شبکه بین 4 تا 32 کانال.
  • قابلیت ضبط دو طرفه صدا روی این مرکز کنترل فعال می باشد و می توان صوت و تصویر تمام دوربین های تحت شبکه ای را که دارای قابلیت میکروفن هستند توسط این نوع از مرکز کنترل ضبط کرد.
  • پهنای باند ورودی برای این سری از NVR هایک ویژن بین 40 تا 160 مگا بایت برای مرکز کنترل های 4 تا 32 کاناله می باشد. (پهنای باند ورودی با ضبط تصاویر دوربین های متصل شده به مرکز کنترل نسبت مستقیم دارد)
  • پهنای باند خروجی این تجهیزات جهت انتقال تصویر و رویت تصاویر زنده 80 مگا بایت می باشد.
  • تعداد کاربرانی که می توانند بصورت همزمان در شبکه به این مرکز کنترل متصل شوند، 128 کاربر می باشد.
  • این سری از مراکز کنترل قابلیت ضبط دوربین های تا 6 مگا پیکسل را دارا هستند. (سری جدید این محصولات با پسوند “NI-KX”، قابلیت ضبط دوربین های تا 8 مگا پیکسل را نیز دارا هستند.)
  • سرعت ضبط تصاویر دوربین ها در این سری، حداکثر50 فریم در ثانیه برای حالت Main Stream و Sub Stream می باشد.
  • این سری از محصولات دارای یک پورت HDMI خروجی جهت مانیتورینگ تصاویر بصورت محلی می باشد.
  • این سری از محصولات قابلیت نصب حداکثر چهار عدد هارد دیسک داخلی با ظرفیت حداکثر، 6 ترابایت را دارا هستند.
  • این سری از محصولات دارای دو پورت شبکه جهت انتقال تصویر و سایر ماموریت های شبکه هستند. سرعت پورت شبکه 10/100/1000 مگا بایت بر ثانیه می باشد.
  • NVR هایک ویژن در این سری دارای پورت های سریال RS-232 و RS-485 جهت ارتباط با تجهیزات دیگر هستند.
  • سه عدد USB در این سری از مراکز کنترل تعبیه شده است که دو عدد از نوع 0 و یک عدد نیز از نوع USB3.0 می باشد.
  • تعداد ورودی های آلارم در این سری، 16 عدد و تعداد خروجی آلارم، 4 عدد می باشد.
  • در یک جمله معمولا مراکز کنترل سری 76 هایک ویژن جهت مصارف خانگی و اقتصادی تر پیشنهاد می شوند و مراکز کنترل های سری 77 هایک ویژن جهت مصارف حرفه ای تر با تعداد دوربین های بیشتر پیشنهاد می شود.

 

هایک ویژن

 

 

جدول مقایسه ای مربوط به DS-7600 و DS-7700 هایک ویژن:

ردیف

مشخصات

شرح

DS-7600

DS-7700

1

ویدیو و صدا

ورودی ویدیو

4-16 کانال

8-32 کانال

ورودی صدا

4-16 کانال صدا

8-32 کانال صدا

2

پهنای باند شبکه

پهنای باند ورودی

40-160 مگا بایت

40-160 مگا بایت

پهنای باند خروجی

80 مگا بایت

80 مگا بایت

اتصال همزمان

128 کاربر

128 کاربر

3

ورودی و خروجی تصویر

حداکثر رزولوشن

حداکثر 8 مگا پیکسل

حداکثر 8 مگا پیکسل

سرعت فریم

50 فریم در ثانیه

50 فریم در ثانیه

HDMI/VGA

یک کانال

یک کانال

4

هارد دیسک

ساتا

حداکثر 2 عدد

حداکثر 4 عدد

ظرفیت

حداکثر 6 ترابایت

حداکثر 6 ترابایت

5

کانکتورهای بیرونی

کانکتور شبکه

10/100/1000× 1

10/100/1000× 2

پورت سریال

RS-232 & RS-485

USB

USB 2.0= 1

USB 3.0= 1

USB 2.0= 2

USB 3.0= 1

ورودی و خروجی آلارم

IN= 4

OUT= 1

IN= 16

OUT= 4

 

تعمیرات هایک ویژن

دوربین تی وی تی

gps ماشین

دوربین تشخیص چهره



:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

 

به منظور دستیابی به سطح امنیتی بالاتر برای مشتریان، شرکت هایک ویژن راهکار پیشرفته ای را پیشنهاد داده است، این سامانه با استفاده از توانمندیهای صنعت نظارت تصویری زیر خودروهای نقلیه سبک و سنگین را اسکن کرده و هر گونه تغییر و یا تهدیدی را آشکار سازی می نماید. این سامانه به UVSS، مخفف Under Vehicle Surveillance Systems می باشد. این سامانه دارای دو نوع ثابت و قابل حمل توسط شرکت هایک ویژن تولید و روانه بازار شده است.

از لحاظ فنی سامانه UVSS بصورت کاملا خاصی طراحی شده است تا بتواند به سرعت و به طور موثر فضای زیر وسایل نقلیه سبک و سنگین در حال حرکت را اسکن کرده و با آشکار نمودن هر گونه تغییر غیر محسوسی در زیر این وسایل کمک شایانی به پرسنل حفاظتی و امنیتی بکند.

سرعت ارائه این خدمت توسط شرکت هایک ویژن به گونه ای است که کمترین میزان ترافیک ناشی از کنترل این وسایط را ایجاد می کند. در واقع با بکارگیری سیستم اسکن هوشمند زیر وسیله نقلیه علاوه بر کنترل خودروها به لحاظ امنیتی کمترین میزان ترافیک ناشی از بازرسی آنها وجود خواهد داشت.

همانگونه که گفته شد با توجه به نیاز مشتریان، شرکت هایک ویژن اقدام به ارائه دو نمونه سیستم های اسکن هوشمند ثابت و قابل حرکت نموده است. قابلیت اسکن سریع و موثر جزو توانایی های هر دو نوع ثابت و قابل حرکت می باشد.

 

 

دستگاه ذخیره ساز دوربین مداربسته

ردیاب سالمندان

آداپتور صنعتی

یو پی اس

 
 

پیشگیری از وقوع جرم:

نصب آسان سیستم UVSS در محل مورد نظر توانایی تصویر برداری اتوماتیک از زیر وسایل نقلیه با کیفیت بالا در روز و شب را دارد. این تصویر برداری ها کمک شایانی به کنترل حفاظتی مکان های عمومی مانند زندان ها را دارد، ایستگاههای بازرسی، ورودی و خروجی گمرک و برخی دیگر از نقاط حساس جزو ماموریت های ویژه این سیستم می باشد.

بکارگیری این سامانه در فرودگاههای شلوغ، سالن های پرحجم، رویداد ها و جشن های بزرگ، مکان های عمومی باعث شناسایی و خنثی کردن بسیاری از اقدامات مجرمانه و خرابکارانه می شود. این تهدید ها می تواند از طریق پنهان کردن بمب ها و سلاح های مختلف و یا کالاهای قاچاق در خودروهای ورودی به محل های بالا رخ بدهد. وظیفه شناسایی و اعلان خطر کردن در مورد این تهدید ها با سامانه UVSS شرکت هایک ویژن به آسانی در دسترس مشتریان قرار گرفته است.

تکنولوژی UVSS توانایی اسکن وسایل نقلیه با سرعت و دقت بالا را جهت آشکار سازی تهدیدات پنهان از قبیل قاچاق کالا، قاچاق افراد را دارد.

مدل ثابت این اسکن هوشمند شرکت هایک ویژن توانایی یکپارچه شدن با سیستم های امنیتی موجود جهت نمایش خودکار اسکن زیر خودرو و ذخیره تصاویر با کیفیت بالا را دارا هستند. این مدل با استفاده از بسترهای امنیتی موجود در محل هایی که نیاز به سامانه اسکن هوشمند به صورت دائمی وجود دارد نصب و بکار گرفته می شود.

مدل قابل حرکت این اسکن هوشمند جهت نصب، راه اندازی و بکار گیری در محل هایی که نیاز به آن بصورت دائمی نیست استفاده می شود. دارا بودن صفحه نمایش مخصوص جهت نمایش تصاویر این اسکنر روی آن و همچنین فضای کافی جهت ضبط این تصاویر روی حافظه این دستگاه را دارد.

قابلیت اتصال به دوربین های پلاک خوان جهت استفاده از تصاویر این دوربین ها، اتصال به گیت های کنترل تردد خودرویی و… در مدل قابل حمل این اسکن هوشمند هایک ویژن در دسترس می باشد. این توانمندیها از سامانه UVSS یک انتخاب خوب جهت برقرار کردن امنیت در اماکن عمومی، ورودی هتل ها و دیگر برنامه ها و محل هایی که بطور موقت در برخی از ایام سال وجود دارند می سازد.

تشخیص سلاح و بمب توسط اسکن هوشمند زیر وسایل نقلیه هایک ویژن:

مدل ها ثابت و قابل حرکت سامانه UVSS توانایی آشکار سازی بمب و سلاح های مختلف در زیر خودروهای ثابت و در حال حرکتی که از روی این سنسور عبور می کنند را دارا هستند. بدین وسیله می توانیم بسیاری از تهدیدات مربوط به سلاح های بیو شیمیایی، کالاهای خطرناک و غیر مجاز، کنترل ورود و خروج به محل های حفاظت شده با درجه ی حفاظتی مختلف و… را با این اسکن هوشمند مشخص و نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.

جهت استفاده از توانمندیهای این اسکن هوشمند می توانیم ماژول های مختلف را روی آن راه اندازی کنیم. اتصال به راه بند جهت مدیریت کنترل تردد خودرویی، ماژول چراغ راهنمایی و سایر تجهیزات اتاق کنترل و بسیاری از این موارد از جمله ماژول های مورد استفاده روی این اسکن هوشمند می باشد.

به لحاظ درجه حفاظت در برابر اثرات آب و هوایی و ضربه خواری این تجهیزات از بالاتری استانداردهای حفاظتی برخوردار هستند که توانایی کار کردن در محیط های سخت آب و هوایی و نوری را دارا هستند. و در این محل ها می توانند با کیفیت بسیار خوبی از زیر خودروهای ثابت و یا در حال حرکت اسکن و تصویر برداری کنند. همچنین توانایی جستجو بر اساس معیارهای مختلف از جمله شماره پلاک خودرو، رنگ خودرو، نوع خوردو، زمان و … قابل انجام می باشد.

با توجه به توانایی های این اسکن هوشمند و کمک شایانی که به ارائه طرح امنیتی سطح بالا به مسئولین این امر می کند می توانیم از سامانه اسکن هوشمند تصاویر زیر وسایل نقلیه ثابت و متحرک در ورودی های فرودگاهی، بنادر، سفارتخانه ها و ساختمان های دولتی، ایستگاههای پلیس، انبارهای پتروشیمی و همچنین کلیه سایت های امنیتی که دارای سطح حفاظتی بالا هستند، استفاده شده و از گزارشات این سیستم استفاده کنیم.

 

 

 دوربین شمارشگر      دوربین حارس    نصب دوربین مداربسته

 



:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 فروردين 1401 | نظرات ()